Terug naar workshops

Workshop: Villers-La-Ville

WORKSHOP ARCHITECTUUR- EN LANDSCHAPSFOTOGRAFIE IN VILLERS-LA-VILLE (van 10:00 uur tot 15:00 uur)
Wallonië
Provincie: Waals-Brabant

De Abdij van Villers is een voormalige cisterciënzerabdij, gelegen in de Waals-Brabantse gemeente Villers-la-Ville. Er zijn bijzonder indrukwekkende ruïnes bewaard gebleven en de site is daardoor een uitgelezen locatie om een workshop te geven rond zowel interieur- en architectuurfotografie als natuur- en landschapsfotografie. Dit lijken op het eerste zicht twee totaal verschillende disciplines maar er zijn verrassend veel raakpunten. En doordat de ruïne op vele plaatsen helemaal ingekapseld werd door de natuur kunnen beide disciplines bijna letterlijk verweven worden in één en dezelfde reportage.

Volgende data werden vastgelegd: zondag 22 oktober en woensdag 25 oktober.

Concreet:
De workshop begint op 10:00 uur en eindigt rond 15:00 uur met een drink en een gezellig babbel in de brasserie naast de abdij. Rond de middag pauzeren we in de abdij. Breng dus een lunchpakketje mee. De totale wandelafstand is niet zo groot, maar er worden wel heel wat trappen op- en afgelopen. Het aantal deelnemers aan deze workshop wordt beperkt tot maximum 5 of 6 personen.

Plaats van afspraak:
We spreken om 09:50 uur af op de parking van de abdij.
Wat moet je meenemen:
Uiteraard je fotomateriaal en liefst ook een degelijk statief. Zowel groothoek als tele zal hier van pas komen.

Prijs: 115 euro (inclusief btw 21%)
Daarin is naast de workshop ook inbegrepen: Toegangsticket en koffie of frisdrank in de brasserie naast de abdij.

Je kan nu reeds vrijblijvend inschrijven voor één van de vooropgestelde datums. Stuur een mail naar info@fotogeniekbelgie.be met vermelding van de betreffende workshop en datum. Je ontvangt spoedig nadien een bevestingingsmail. Twee maanden voor de workshop ontvang je nog een tweede mail met de betalingsgegevens en nog wat extra info en kan je definitief inschrijven.
Bij slechte weersvoorspellingen wordt de workshop uitgesteld en krijg je de keuze tussen het terugvorderen van je inschrijvingsgeld of deelname aan een vervangende workshop.

Workshop Kalender

oktober 2023
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31