Terug naar workshops

Workshops Landschaps- en Natuurfotografie
in de Teut en de Mechelse Heide

WORKSHOPS LANDSCHAPS- EN NATUURFOTOGRAFIE (van 06:00/07:00 uur tot +/- 12:00 uur)
Vlaanderen
Provincie: Limburg

In augustus geef ik op twee verschillende locaties een workshop rond moeras- en heidelandschappen. Meer bepaald in het natuurreservaat de Teut (Zonhoven) en in de Mechelse Heide (Maasmechelen). Ik heb voor deze locaties gekozen omwille van enkele specifieke troeven die ze naast de heide ook nog herbergen. In de Mechelse Heide is dat het opvallend reliëf en in de Teut de aanwezigheid van ware zonnedauwvelden (niet elk jaar!)

Volgende data werden vastgelegd voor de Teut: vrijdag 19 augustus en zondag 21 augustus.
en één datum werd vastgelegd voor de Mechelse Heide: woensdag 24 augustus

Concreet:
We gaan voor zowel mooie landschapsfoto's als voor detailfotografie
Zowel in de Mechelse Heide als in de Teut beginnen we al om 6:00 uur. Je kan in deze natuurgebieden prachtige zonsopgangen fotograferen!
Het zijn zeer gevarieerde natuurgebieden, maar hou rekening dat er ook een stuk gewandeld wordt. Vooral in de Mechelse heide (mét hellingen) De wandeling in de Teut is iets minder lang. De workshops eindigen omstreeks het middaguur, maar wie dat wenst kan er uiteraard langer blijven.
Na de workshop kunnen we nog gezellig nababbelen in een gezellige brasserie.
Het aantal deelnemers aan deze workshops wordt beperkt tot maximum 5 of 6 personen en is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde fotograaf.

Plaats van afspraak:
De exacte plaats wordt doorgegeven na definitieve inschrijving
Wat moet je meenemen:
Uiteraard je fotomateriaal met zowel groothoek- als teleobjectieven en liefst ook een degelijk statief.
Ook belangrijk: Zorg voor waterdicht en stevig schoeisel. Het wandelpad in de Mechelse Heide is droog , maar hier en daar wijken we van het pad af en kan het drassig zijn.

Prijs: 95 euro (inclusief btw 21%)
Daarin is naast de workshop ook inbegrepen: Koffie en frisdrank na de workshop in een brasserie.

Je kan nu reeds vrijblijvend inschrijven voor één van de vooropgestelde datums. Stuur een mail naar info@fotogeniekbelgie.be met vermelding van de betreffende workshop en datum. Je ontvangt spoedig nadien een bevestingingsmail. Twee maanden voor de workshop ontvang je nog een tweede mail met de betalingsgegevens en nog wat extra info en kan je definitief inschrijven.
Bij slechte weersvoorspellingen wordt de workshop uitgesteld en krijg je de keuze tussen het terugvorderen van je inschrijvingsgeld of deelname aan een vervangende workshop.

Workshop Kalender

augustus 2022
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31