Terug naar workshops

Workshop: Alden Biesen

WORKSHOP LANDSCHAPS- EN NATUURFOTOGRAFIE IN HASPENGOUW (van 07:00 uur tot 11:30 uur)
Vlaanderen
Provincie: Limburg

In april geef ik een workshop rond natuur- en landschapsfotografie in het Limburgse Haspengouw. Meer bepaald in de landcommanderie van Alden Biesen. Het landschap rond de Landcommanderij is een van de weinige plaatsen in Vlaanderen waar het typische hoogstamboomgaardenlandschap bewaard gebleven is. Het is een bijzonder leuke locatie voor zowel natuur- als landschapsfotografie, maar ook architectuurfotografie kan hier aan bod komen.
Meer beelden kan je zien in dit album.

Volgende datum werd reeds vastgelegd: zaterdag 15 april

Concreet:
Ons actieterrein bevindt zich in de buurt van Alden Biesen. De workshop eindigt rond 11u30, maar wie dat wenst kan er uiteraard langer blijven. Na de workshop kunnen we gezellig napraten in een gezellig taverne. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot maximum 5 of 6 personen. Totale wandelafstand bedraagt ongeveer 3 km.

Plaats van afspraak:
We spreken om 7:00 uur in de buurt Alden Biesen. Exacte locatie van afspraak wordt later nog doorgegeven want dit hangt af van de weersomstandigheden. Heel de voormiddag fotoshoot in Haspengouw met nadien een drink in een gezellige taverne.
Wat moet je meenemen:
Uiteraard je fotomateriaal en eventueel ook een degelijk statief voor het eerste uur.
Ook belangrijk: Zorg voor waterdicht en stevig schoeisel. Het wandelparcours ligt er zeer goed bij, maar hier en daar zal je zeker niet aan de verleiding kunnen weerstaan om van het traject af te wijken om vanuit een beter standpunt te kunnen fotograferen.

Prijs: 95 euro (inclusief btw 21%)
Daarin is naast de workshop ook inbegrepen: Koffie of frisdrank na de workshop.

Je kan nu reeds vrijblijvend inschrijven voor één van de vooropgestelde datums. Stuur een mail naar info@fotogeniekbelgie.be met vermelding van de betreffende workshop en datum. Twee maanden voor de workshop ontvang je een mail met de betalingsgegevens en kan je definitief inschrijven.
Bij slechte weersvoorspellingen wordt de workshop uitgesteld en krijg je de keuze tussen het terugvorderen van je inschrijvingsgeld of deelname aan een vervangende workshop.

Workshop Kalender

april 2023
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30