Terug naar workshops

Workshop: Haspengouw

WORKSHOP LANDSCHAPS- EN NATUURFOTOGRAFIE IN HASPENGOUW (van 07:00 uur tot 11:30 uur)
Vlaanderen
Provincie: Limburg

Elk jaar geef ik in de lente een aantal workshops rond natuur- en landschapsfotografie in het Limburgse Haspengouw. In tegenstelling tot de vorige jaren gaan die workshops niet meer door in Borgloon, maar wel in de landcommanderie van Alden Biesen. Het landschap rond de Landcommanderij is een van de weinige plaatsen in Vlaanderen waar het typische hoogstamboomgaardenlandschap bewaard gebleven is. Het is een bijzonder leuke locatie voor zowel archtectuur- als landschapsfotografie
Meer beelden kan je zien in dit album.

Volgende data werden reeds vastgelegd: zaterdag 14 april, woensdag 18 april en zondag 22 april
hier inschrijven

Concreet:
Ons actieterrein bevind zich in de buurt van Alden Biesen. De workshop eindigt rond 11u30, maar wie dat wenst kan er uiteraard langer blijven. Na de workshop kunnen we gezellig napraten in een gezellig taverne. Het aantal deelnemers aan deze workshop wordt beperkt tot maximum 5 of 6 personen.

Beknopt:
We spreken rond zonsopgang af in de buurt Alden Biesen. Locatie van afspraak en exact aanvangsuur (afhankelijk van de datum) wordt doorgegeven na definitieve inschrijving. Heel de voormiddag fotoshoot in Haspengouw met nadien een drink in een gezellige taverne . Totale wandelafstand is minder dan 3 km.

Wat moet je meenemen:
Uiteraard je fotomateriaal en eventueel ook een degelijk statief voor het eerste uur.
Ook belangrijk: Zorg voor waterdicht en stevig schoeisel. Het wandelparcours ligt er zeer goed bij, maar hier en daar zal je zeker niet aan de verleiding kunnen weerstaan om van het traject af te wijken om vanuit een beter standpunt te kunnen fotograferen.

Prijs: 95 euro (inclusief btw 21%)
Daarin is naast de workshop ook inbegrepen: Koffie of frisdrank na de workshop.

Je kan nu reeds vrijblijvend inschrijven voor één van de vooropgestelde datums. Twee maanden voor de workshop ontvang je een mail met de betalingsgegevens en kan je definitief inschrijven.
Bij slechte weersvoorspellingen wordt de workshop uitgesteld en krijg je de keuze tussen het terugvorderen van je inschrijvingsgeld of deelname aan de vervangende workshop, de week nadien.

Workshop Kalender 2017

April 2018
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Hier inschrijven:
Uw naam:


Kies de workshop die u wilt volgen:


Na het ontvangst van uw inschrijving krijg je een bevestigingsmail met de nodige informatie

Heeft u andere opmerkingen?: